Ramen wassen

Ramen wassen

Schone ramen zijn representatief en je kunt er meer door zien. Dat weet iedereen, maar buiten dat laat een schoon raam ook meer licht door. Bovendien zorgt het regelmatig onderhoud ook voor verlenging van de levensduur van kozijnen en glas.

Oog voor detail

Wij hebben oog voor detail en letten overal op. Bij vroegtijdige beschadigingen melden wij dit direct en het kan dan direct opgelost worden.

Alle middelen zijn in eigen beheer, dus of het nu gaat om glasbewassing van de begane grond of om een enorme hoogte, wij bereiden ons voor en denken graag met u mee!

Ruiten, glasgevels, kozijnwerk, kunststof gevelafwerking, zonwering, gevelreclame, geluidswallen, scheepsrompen voor ons geen probleem.

Hoe vaak?

Hoe vaak we langskomen kan afhangen van de ligging van uw gebouw; op een industrieterrein of langs een spoorlijn zal uw glas sneller vuil worden. Of ligt uw gevel op het westen? Hierdoor zal het ook sneller vuil worden omdat de regen vaker uit het westen komt.

Kortom, wij komen bij u langs bekijken, observeren en adviseren vrijblijvend.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/albacleaning/public_html/wp-includes/functions.php on line 4609