OVER AlbaCleaning

Home / OVER AlbaCleaning

Over Alba Cleaning Service

De producten en diensten van Alba Cleaning Service zijn er voor om te zorgen voor het beste resultaat, voor u en uw medewerkers. Wij leveren, adviseren en controleren.

Betrouwbaar en betrokken

Wij onderscheiden ons door duidelijke afspraken te maken, wij zijn altijd flexibel inzetbaar, er wordt continu in mogelijkheden en kansen gedacht en we besteden veel tijd en aandacht aan het vakmanschap van onze betrokken medewerkers. Wat wij u beloven wordt altijd waargemaakt!

Een goede samenwerking

Door middel van goed communiceren komt er een goede samenwerking. Door regelmatig overleg weten we wat we van elkaar kunnen verwachten. Wij zijn altijd kritisch op onze dienstverlening en grijpen in waar nodig is, de zorg van schoonmaak ligt bij ons in goede handen!

Missie

Wij hebben een passie voor schoonmaken en streven elke dag opnieuw naar vooruitgang en een prettige omgeving met aandacht en zorg voor mens en milieu.

Wij zijn nauw betrokken bij de behoeften van onze klanten; het leveren optimale kwaliteit.

Onze goed opgeleide medewerkers zijn betrokken en gedreven, professioneel en denken mee over kansen en oplossingen.

Dienstverlening leveren waar wij trots op zijn. Communiceren is de basis voor een goede dienstverlening en het beheersen van de Nederlandse taal beheersen is voor onze medewerkers een vereiste.

Betrokken en gedreven medewerkers; zij voelen zich thuis bij ons en bij u, zij staan altijd klaar voor u en voor elkaar.Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf altijd bezig de continuïteit en ontwikkeling van onze service te waarborgen.Een veilige en gezonde werkomgeving, rekening houdend met mens en milieu. Onze machines en schoonmaakmiddelen zijn voorzien van een eco-label.

Milieu

Aandacht voor mens en natuur staan hoog in het vaandel. Veiligheid, gezondheid en milieu zijn sterke kenmerken van Alba Cleaning Service. Het gebruik van onze machines en schoonmaakmiddelen zijn voorzien van een eco-label.

Ook zijn wij in het bezit van het VCA-certificaat (Veiligheid Checklist Aannemers). Zekerheid dat wij een hoog niveau nastreven voor onze basisprincipes en altijd veilige arbeidsomstandigheden. Deze standaard proberen wij altijd verder uit te bereiden.

Verantwoord ondernemen

Wij investeren niet alleen in een stabiele bedrijfsvoering waardoor wij gegarandeerde continuïteit kunnen bieden, maar ook in onze mensen. Altijd gedreven, met veel plezier en energie gaan zij te werk. Een veilige en gezonde werkomgeving met aandacht en zorg voor onze mensen en milieu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/albacleaning/public_html/wp-includes/functions.php on line 4609