Muren reinigen

Muren reinigen

Muren en / of wanden zijn er in heel veel verschillende soorten materialen. Een schone wand oogt representatief en zorgt voor een nette indruk.

Je denkt dat een muur schoon is maar dat is deze vaak niet. Ook de muren worden vuil en stoffig en hebben regelmatig een schoonmaakbeurt nodig. Stofdeeltjes blijven hangen door de luchtstroming in een gebouw.

Vervuiling op de wanden

Op het eerste oog lijkt een wand niet vuil, maar kijk maar eens als deze gereinigd is.

Denk maar eens aan alles wat er in de lucht hangt; huiddeeltjes, bacteriën, schimmels en kledingvezels, het kan zelfs schadelijk zijn of een allergische reactie veroorzaken. Daarnaast is het gewoon lekker fris en geeft het een fijn gevoel.
Uw muren laten reinigen?

Alba  Cleaning kan elke gladde wand reinigen. Wij kunnen dit voor u periodiek doen, wat het beste is, maar eenmalig kan natuurlijk ook, net wat u wenst. En vergeet de plafonds niet, deze hebben ook het nodige te verduren.

Kunststofgevelbekleding

Door weersinvloeden en vervuiling door de buitenlucht kunnen wanden van trespa en andere kunststofgevelbekleding ernstig vervuilen.

Als gerenommeerd schoonmaakbedrijf hebben wij jarenlange kennis en ervaring, de juiste machines en specifieke schoonmaakproducten tot onze beschikking om deze werkzaamheden op de beste manier te kunnen uitvoeren. Prettig toch? En niet alleen voor de uitstraling maar ook voor de gezondheid.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/albacleaning/public_html/wp-includes/functions.php on line 4609